She’s back!

En Peggy O. is terug. Frisser dan ooit, opgenomen in de warme en krachtige familie van GBL Studio uit Kortrijk. Meer dan 40 online en offline experten zorgen ervoor dat ons strategische en conceptuele denkwerk de consument bereikt, op de meest efficiënte manier. Een consumentrelevante strategie met méér impact? Een communicatieconcept dat uw campagnes krachtiger maakt? Boeiende content-creatie waarmee uw merk de aandacht trekt? Doordat we onze expertise bundelen zijn we full service geworden. Alles uitgewerkt tot in de details. Cherry on top.

Fax

A party without cake is just a meeting.

Hoe groot of klein uw budget ook is, we zijn flexibel. From basic to full, elke campagne is betekenisvol, strategisch onderbouwd en om duimen en vingers bij af te likken!

Quatre-Quarts

the basic theory

We helpen u met strategisch advies en geven uw merk een stevige, consistente basis. Wat vertelt u tegen wie, en hoe? Verwacht vooral geen bla-bla, maar accurate, onderbouwde en pragmatische antwoorden.

Quatre-Quarts

Tarte Tatin

the medium package

We vertalen ons strategisch advies meteen ook naar een creatief 360°-concept waarmee we uw doelgroep zullen inspireren, verrassen, engageren en verleiden. En wellicht niet alleen uw doelgroep.

Tarte Tatin

Haute éclair

the full support

Van strategisch advies over creatief concept tot en met het volledige campagnemanagement... Dit is het totaalpakket. Een combinatie van persoonlijke service, goede ideeën en een krachtige uitwerking. Dankzij de grote GBL-fam werken wij het hele plan uit tot in de puntjes. Cherry on top! Maar niet voor we duidelijke KPI’s afgesproken hebben natuurlijk. Zoveel sense of business hebben we wel.

Haute éclair

Let’s me/eat

Zin om samen te werken? Wij komen graag eerst op gesprek om goed naar u te luisteren. Als u de koffie klaarzet, brengen wij taart mee en onze vrouwelijke intuïtie.

CTA graphic